Hoitola Lempi & Spa

Kosmettinen gua sha

Kosmeettinen gua sha

komeettinen gua sha turku

Tämän hetken isoja trendejä kauneudenhoitoalalla on kosmeettinen gua sha. Somemaailma on täynnä jos jonkinlaista videota erilaisista kosmeettisen gua shan tekniikoista. Olet ehkä itsekin törmännyt videoihin, joissa kasvojen ihoa hierotaan joko sydämenmuotoisella litteällä jadekivellä tai rullaillaan ns. jaderollerilla.

Mitä on kosmeettinen gua sha?

Gua sha on muinainen, yli tuhtat vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Mistään uudesta keksinnöstä ei siis ole kyse. Kosmeettisella gua shalla pystytään hoitamaan ihoa pintaa syvemmältä, sillä gua shaa oikein käsiteltynä saadaan tehostettua ihon toimintoja (mm. verenkierto, lymfanestekierto). Lisäksi kosmeettinen gua sha lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä.

Kosmeettisen gua shan vaikutukset kasvoille:

  • Ihon uudistuminen tehostuu verenkierron vilkastumisen seurauksena
  • Lihakset rentoutuvat ja elastisuus lihaksissa paranee > kasvojen ryhti ja linjaukset selkeytyvät
  • Ihon aineenvaihdunta ja kuona-aineiden poistuminen tehostuvat lymfaneste- ja verenkierron tehostuessa
  • Vähentää tehokkaasti turvotusta, myös silmänympärysalueelta
  • Kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu > iho silottuu ja napakoituu
  • Tehostaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon
  • Jotta vaikutukset olisivat pysyviä, tulee kosmeettista gua shaa tehdä säännöllisesti

LEMPIn rentouttava Gua Sha -kasvohoito

Me LEMPIssä uskomme, että ihonhoito on hyvin kokonaisvaltaista ja kuitenkin hyvin yksinkertaista. Gua sha -hoito valikoituikin palveluihimme juuri siitä syystä, että sen vaikutuksen yltävät koko kehoon ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin tehokas hoitomuoto.

LEMPIn ideologiaan kuuluu vahvasti ajatus kauniista ikääntymisestä (pro age) ja luonnollisuudessaan gua sha sopii hoitona LEMPIn palveluihin kuin nenä päähän. Gua shalla ei siis yritetä estää ihon vanhenemista vaan tukea kaunista ikääntymistä.

LEMPIn pro age Gua Sha -kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen kasvoille, ihoanalyysin, kuorinnan, tehoseerumin, gua sha -hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valikoidaan yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Saat mukaasi ensimmäisellä kerralla kirjalliset kotihoito-ohjeet ja muutaman tuotenäytteen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Tule kokemaan kokonaisvaltaisesti kehoa rentouttava hoito ja samalla huomaat, miten kasvojesi iho on saanut uutta elinvoimaa ja hehkua. Varaa aika tästä linkistä.

Ole lempeä itsellesi!

P. S. Jos ihonhoito ja LEMPIn palvelut kiinnostavat, tule seuraamaan meitä somessa (Instagram ja Facebook).

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit