Hoitola Lempi & Spa

LEMPIn tiimi

Heidi Ranta, sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, jalkahoidon at, hierontaterapeutti

Seuraa LEMPIä somessa: Facebook-sivu ja Instagram-profiili
Olen Heidi ja olen LEMPI spa & hoitolan omistaja ja sydän. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, jalkahoidon at ja hierontaterapeutti. Tarjoan LEMPIssä Ihonhoitoa 10 v. ammattitaidolla, terveydenhoidollisia jalkahoitoja sekä rentouttavia Spa-hierontoja. Teen jalkahoitoja myös kotikäynteinä.
Pitkäaikainen unelmani on ollut oma yritys intohimoni eli kauneudenhoidon parissa. Nautin työssäni erityisesti asiakkaiden ongelmissa auttamisesta ja hyvän olon tuomisesta. Pienillä asioilla on merkitystä siinä, miten koemme itsemme kauniiksi ja hyväksytyksi. Jokainen meistä on kaunis. Nämä asiat toivon jokaisen asiakkaan tuntevan ja kokevan LEMPIstä lähtiessä. Lisäksi tänä kiireisenä ja hektisenä aikana haluan tarjota lempeän levähdyspaikan hoitojeni parissa.
Minulla on 10 vuoden kokemus kosmetologin työstä yrittäjänä sekä palkkatyöläisenä. Olen toiminut myös diabeetikoiden jalkahoitajana Kaarinan terveyskeskuksessa ja ollut osana kehittämässä Haavatyöryhmää. Sairaanhoitajana olen toiminut 15 vuotta sydänpotilaiden parissa. Ajoittain keikkailen edelleen sairaanhoitajan töissä.
Koska olen tuoksuyliherkkä ja kärsin ajoittain migreenistä, hoidoissa käyttämäni tuotteet ovat hyvin miedosti tuoksuvia tai tuoksuttomia.
Vapaa-ajallani rentoudun perheeni kanssa yhteisiä juttuja tehden. Minulla kaksi ihanaa tytärtä, aviomies ja villakoira Hilla. Musiikki on minulle hyvin tärkeä rentoutumisen ja palautumisen muoto. Lähinnä sydäntä on rock-musiikki, vaikka olenkin melko kaikki ruokainen musiikkimakuni suhteen.

Hinnasto ja palvelut