Hoitola Lempi & Spa

Tuotesarjat

LEMPIssä käytettävät ja myynnissä olevat tuotteet on tarkoin valittu palvelemaan juuri sinua, jotta saavutamme hoidossa parhaat mahdollisimmat tulokset mahdollisimman ekologisesti, tutkitusti ja turvallisesti. Tuotesarjoja on kauneudenhoitoalalla tarjolla paljon ja oikean sarjan löytäminen ei olekaan mikään helppo tehtävä.
Hoitotulosten lisäksi odotamme tuotesarjoiltamme korkeaa laatua, mietoja hajusteita ja vastuullisuutta. Tuotesarjan on tärkeää myös tukea omaa ajatusmaailmaamme kauneudesta ja kauneushan kuuluu kaikille hemmottelua unohtamatta. Olemme ylpeitä jokaisesta huolella valitusta tuotesarjastamme!

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere on ranskalainen ammattilaisille kehitetty korkealaatuinen ihonhoitosarja, jolle kauneus on kokonaisvaltainen käsite. Tarkoitus on auttaa naisia ja miehiä hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on. Taustalla on perheyritys, jonka perustaja on arvostettu ammattikosmetiikan kehittäjä Bernard Mas.
Tuotteet pohjautuvat luonnollisiin raaka-aineisiin, eivätkä ne sisällä parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydiä. Tuotteita ei testata eläimillä missään tuotekehityksen vaiheessa ja tuotteissa vältetään ympäristöä kuormittavia aineita, kuten mikromuovit ja palmuöljy.
Tuotteissa käytettävät raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan orgaanisia tai Reilun Kaupan kautta tuotettuja. Osa raaka-aineista saadaan Sothys Groupin omasta kasvitieteellisestä puutarhasta, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa.
Tuotekoostumuksissa yhdistyvät käytön miellyttävyys, korkea laatu, näkyvät tulokset ihossa, turvallisuus ja soveltuvuus herkälle iholle. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Etelä-Ranskan Corrézen alueella.
Heidi on tehnyt töitä Bernard Cassieren parissa jo vuodesta 2012. Ensimmäinen tutustuminen sarjaan oli jo muutamia vuosia aiemmin asiakkaan roolissa. Tuotesarjassa on alusta asti kiehtonut luonnollisten raaka-aineiden käyttö tuotteissa, vastuullisuus ja tuotteiden asiakastyytyväisyys. Kaikki Bernard Cassieren kasvohoidot ovat ihoa tuntuvasti hoitavia ja hieronta kuuluu aina osaksi kasvohoitoa.
“Beauty is our passion. Science is our guide. Nature is our soul.”

CND Shellac ja PlexiGel​

Shellac on ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä, joka takaa +14 päivän kestävän ja kauniin lakkauksen. Shellac on hyvin hellävarainen luonnonkynnelle, sillä kynttä ei viilata ennen lakkausta tai lakkauksen poiston yhteydessä. Näin ollen Shellac toimii myös hyvänä suojana luonnonkynnelle, jos kynnet lohkeilevat helposti.
CND PlexiGel on uuden sukupolven geelimenetelmä, joka soveltuu niin rakennekynsien tekoon kuin vaurioituneen luonnonkynnen korjaamiseenkin. 100% yhteensopivuus Shellac -lakkauksen kanssa.
CND Shellac ja PlexiGel valikoituivat LEMPIin tuotteiden luotettavuuden ja aineiden hellävaraisuuden vuoksi.

Beauty Garden Spa Edition

Beauty Garden on ranskalainen 100% luonnonmukainen luomuihonhoitosarja. Tuotesarja on satokausikosmetiikkaa, jonka ekologisuus, tuoreus ja puhtaus kumpuavat omasta puutarhasta Ranskan Auriacissa.

Tuotteissa käytetään ainoastaan iholle turvalliseksi, puhtaaksi ja hyväksi todettuja luomuraaka-aineita, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti ja lempeästi.

Tuoteideologiaan kuuluu vahvasti ihonhoidon yksinkertaistaminen eli 2-3 tuotetta riittää. Tuotteet valmistetaan oman puutarhan satokausituotteista ja ne ovat Natrue sertifioitua luomukosmetiikkaa. Tuotteissa EI ole käytetty eläinkokeita tai palmuöljyä.

Koe puhtaiden ja laadukkaiden tuotteiden voima ihollasi!

Peclavus

NATURE-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Saksasta. Peclavus on valikoitunut LEMPIin jalkahoitotuotesarjaksi sen hyväksi havaittujen tuotteiden ja luonnonmukaisuuden vuoksi.

Pandhy’s

Pandhy’s on luonnonkosmetiikkasarja, jonka filosofiaan kuuluvat luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys. Sokerointituotteet ovat vegaanisia, hellävaraisia, hajusteettomia ja väriaineettomia. Sokerissa on ainutlaatuinen patentoitu koostumus.
Pandhy’s valikoitui LEMPIin sokerointimassaksi sen pitkäkestoisen käsiteltävyyden ja mielekkään käytön vuoksi.