LEMPIn päivä ja Black Friday edut

Hoitola Lempi & Spa

LEMPIn päivän ja Black Friday edut

Olen LEMPIn alkuajoista lähtien järjestänyt kivoja kampanjaetuja LEMPIn nimipäivän ja Black Fridayn merkeissä. Ehkä oletkin huomannut, että LEMPIssä ei joka kuukausi ole tarjouksia ja siksi onkin kiva tarjota sinulle jotain spesiaalia muutaman kerran vuodessa. Tänä vuonna päivät sattuvatkin kivasti perätysten ja sen kunniaksi kampanjat ovatkin yhden päivän sijaan voimassa torstaista sunnintaihin (24.-27.11.).

LEMPIn päivän ja Black Fridayn upeat kampanjat:

  • Varaa aika mihin tahansa hierontaan (60 min klassinen hieronta, kuumakivi- tai aromahieronta) ja saat veloituksetta vartalon kuivaharjauksen samalla hoitokerralla. Kuivaharjaus on tehokas ja hellävarainen tapa kuoria vartalon ihoa. Samalla saadaan tehostettua ihokudoksen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.
  • LEMPIn Gua Sha -kasvohoidon varanneille 10 € lahjakortti. Saat lahjakortin saapuessasi hoitoon.
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun) 6 x sarjahoitopaketti 165 € (norm. 198 €)
  • CND-kosteusvoiteet käsille ja vartalolle 10 € (norm. 15 €)
  • Yli 50 € tuoteostoihin silmänympärysnaamiolaput kaupan päälle
  • Kangasnaamiot osta 3 maksa 2

Voit varata ajan vaikka ensi vuoden puolelle, kunhan teet hoitovarauksen kampanjan voimassaoloaikana eli 24-27.11. LEMPIn nettiajanvarauksesta löytyy erikseen kohta ”LEMPIn päivä ja Black Friday edut”. Varaa kampanjahoito tästä osiosta, jolloin etusi on suoraan huomioitu varausta tehdessä.

Jos sopivaa aikaa ei löydy kalenterista, laita rohkeasti viestiä tai soita. Etsitään yhdessä sinulle sopiva aika. Ilta-aikoja en pysty avaamaan kovin pitkälle kerrallaan miehen töiden vuoksi, mutta kauemmas voin sopia ilta- ja viikonlopputöitä. Saan tällöin tarvittaessa paremmin lastenhoidon järjestymään. Muista siis kysyä rohkeasti ja silloin tällöin teemme myös viikonloppuisin hoitoja!

Jos haluat tulla tuoteostoksille, olen paikalla 24-25.11. klo 10-15 ja la 26.11. klo 10-14.

Nähdään LEMPIssä!

Lempein terkuin Heidi

kangasnaamio kasvoille ja jaloille
Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit