Hoitola Lempi & Spa

Joulun pakettihoidot

Joulu on jo ovella ja se tietää LEMPIssä pakettihoitoja. Tänäkin vuonna paketeissa yhdistyvät hyöty ja hemmottelu. Mikä olisikaan parempi lahja koronan väsyttämälle ja harmaan syksyn synkistämälle mielelle kuin hemmottelua ja lempeyttä tuova hoito.

Suklaakasvohoito ja LEMPIn spa käsihoito 120 €

Suklaalla on hemmottelun lisäksi stressiä lievittävä vaikutus ja se suojaa erityisesti ihoa stressin aiheuttamilta vaurioilta. Kasvohoidossa käytettävät tuotteet sisältävät aitoa reilun kaupan kautta tuotettua suklaata esim. naamio on syötävää 65% suklaata ja kuorinta sisältää kaakaopavun kuoria. Suklaan hento tuoksu hoidon eri vaiheissa tuo hoitoon ylellisyyttä.

Hoitoon yhdistyvä LEMPI spa käsihoito hellii käsidesin kuivattamia käsiä. Hellävarainen hunajasokerikuorinta pehmittää kuivaa ihoa ja hunajanaamio kosteuttaa ja hoitaa. Lisäksi hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen ja kynsien viilauksen. Myös lakkaus kuuluu hintaan.

LEMPIn kasvohoito ja kuumakivihieronta selälle 110 €

Olen räätälöinyt LEMPIn kasvohoidon itse ja se on räätälöitävissä jokaiselle ihotyypille. Kasvohoito sisältää niin yksilöllistä ihonhoitoa kuin hemmotteluakin. Hoito sisältää perus kuorinnan ja naamion lisäksi tarvittaessa ihon mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen ja tehoampullin. Kasvohieronnan lisäksi hierotaan decolté ja hartioiden yläsosa sekä kädet naamion vaikutusajalla.

Kuumakivihieronnassa hieronta tehdään lämmitetyillä basalttikivillä. Lämpö siirtyy hieronnan aikana kivistä kudoksiin ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Lämmöllä on myös syvärentouttava ja kipua lievittävä vaikutus. Hieronnan jälkeen on hyvä muistaa ottaa loppupäivä rennosti ja juoda riittävästi nestettä.

LEMPIn Anti-age kasvohieronta ja LEMPI spa jalkahoito 99 €

Anti-age kasvohieronta on kasvon lihaksia kohottavaa ja muokkaavaa hierontaa. Hierontaotteet eroavat hieman perinteisestä kasvohieronnasta, koska tarkoituksena on saada kohottava vaikutus. Hieronnan lisäksi hoito sisältää alkupuhdistuksen ja naamion.

LEMPI spa jalkahoito tarjoaa lempeää hemmottelua väsyneille jaloille. Hoito sisältää kevyemmän jalkahoidon lisäksi pehmentävän hunaja-sokerikuorinnan ja kosteuttavan hunajanaamion. Lakkaus sisältyy myös hintaan.

Voit ostaa lahjakortin joulunajan pakettihoitoihin 23.12. asti. Lahjakortti on ostettavissa LEMPIn verkkokaupasta tai paikan päältä hoitolasta. Jos tulet hakemaan lahjakorttia, varmista viestillä tai puhelulla, että olen paikalla. Lahjakortti on myös mahdollista postittaa annettuun osoitteeseen.

Lempeää joulun odotusta sinulle <3

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit