Hoitola Lempi & Spa

LEMPI 1 vuotta ja infoa tilanteesta

LEMPI on jo toiminut vuoden ja kiitos siitä ihan jokaiselle LEMPIn asiakkaalle. Kokosin ensimmäisen toimintavuoden suosituimmista hoidoista erilaisia hoitopaketteja, jotka ovat varattavissa 22.-30.4. välisen ajan. Löydät hoidot nettiajanvarauksen Hoitopaketit-osiosta.

Synttäriviikon hoitopaketit:

  • Lempeä olo 70 € (arvo 90 €): LEMPIn Aromahieronta selälle. Jalkojen kuorinta, varpaankynsien lakkaus ja parafiinihaude jaloille.
  • BC Suklaahoito ja pikakaunistus käsille 95 € (arvo 110 €): Hemmotteleva ja stressiä poistava herkullinen suklaahoito kasvoille. Käsien kuorinta, kynsien lakkaus ja parafiinihaude käsille.
  • Dermaplaning + lahja 85 € (arvo 109 €): Tehokas pikakaunistus ja -kirkastus kasvoille. Lahjaksi tehoampulli.
  • LEMPIn Anti-age hieronta kasvoille ja decolteelle sekä ripsien ja kulmien värjäys 50 € (arvo 65 €)
  • Yumi Lashes ripsien kestotaivutukseen tulevalle kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta 80 € (arvo 95 €)
  • Kulmien laminoinnin yhteydessä ripsien kestovärjäys veloituksetta 59 € (arvo 74 €)
  • Jalkahoito + lahja 55 €: jalkahoitoon tulijalle oman maun mukaan veloituksetta kynsilakka tai hohkakivi

Infoa koronatilanteen vaikutuksista LEMPIn toimintaan

Tällä hetkellä LEMPI on suljettuna. Ovet ovat jälleen auki 14.4. alkaen. Voit varata aikoja puhelimitse tai nettiajanvarauksen normaalisti.

Olen hoitolassa tehostanut pintojen desinfiointia sekä kiinnitän erityistä huomiota turvalliseen aseptiikkaan. Sairaanhoitajan ammatin puolesta aseptinen työskentelytapa kulkee osana jokapäiväistä työskentelyäni muutenkin ja on osa oman ammatin toteutusta yli 10 vuoden työkokemuksella. Turvallinen ja asianmukainen aseptinen työskentelytapa on myös osa omaa ammattiylpeyttäni ja omia arvojani. Olet siis turvallisissa käsissä.

Jos epäröit tulla jo varatulle ajallesi, siirräthän aikasi ajoissa. Jääthän myös kotiin lepäämään, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai muuten kipeäksi.

Koska työskentelen osan työajastani edelleen sairaanhoitajana, on minulla ammattini puolesta velvollisuus tarpeen vaatiessa tehdä työtä myös varsinaisen työajan ulkopuolella. Koen myös velvollisuudekseni auttaa, jos tilanne sitä vaatii. Jos näin tapahtuu, joudun siirtämään aikaasi ja toivon, että ymmärrät tilanteen. <3

Lempein terveisin, Heidi

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit