Hoitola Lempi & Spa

Kulmien laminointi eli kestomuotoilu (brow lift)

Kulmat ja ripset ovat pitkään olleet kauneustrendien aallonharjalla ja trendi näyttää vain jatkuvan. Ensin tulivat ripsipidennykset ja mikroblading. Sitten tulivat ripsien kestotaivutus ja nyt uusimpana kulmien laminointi.

Minulta kysytään usein, mitä kulmien laminoinnissa oikein tapahtuu ja lisätäänkö siinä karvoja. Monia huolestuttaa myös se, harjataanko kulmat aina suoraan ylöspäin. Ei lisätä karvoja ja ei, kulmia ei tarvitse harjata/muotoilla suoraan ylöspäin. Vaan ehdottomasti myös sinulla on asiakkaana oikeus tuoda oma mielipiteesi esiin ja tekijä ottaa sen aina huomioon.

kulmien laminointi yumi brows ennen ja jälkeen
Kulmien laminointi ja kestovärjäys

Miten kulmien laminointi tehdään?

Kulmien laminoinnissa eli kestomuotoilussa käytetään samoja aineita, joilla tehdään ripsien kestotaivutus. Ensimmäinen aine avaa karvojen rikkisillat ja toinen aine sulkee ne. Tämä käsittely mahdollistaa sen, että karvat saadaan taivutettua haluttuun muotoon. Kolmas aine kosteuttaa ja hoitaa karvoja, sillä käsittely kuivattaa niitä. Kestovärjäys sisältyy myös hoidon hintaan, mutta värjäystä ei ole pakko tehdä. Kestoväri tarttuu ja pysyy paremmin käsitellyssä karvassa, joten alkuun väristä voi tulla normaalia kestovärjäystä tummempi. Väri kuitenkin myös pysyy karvassa pidempään. Hoidon lopuksi kulmat vielä siistitään.

kulmien laminointi yumi brows ennen ja jälkeen.
Kulmien laminointi ja kestovärjäys

Kuinka kauan kulmien laminointi pysyy?

Taipuisuus kulmissa säilyy n. 6-8 viikkoa. Väri n. 4 viikkoa. Saat mukaasi kotihoito-ohjeet ja ripsiharjan, jolla voit kammata kulmat siististi muotoon aina aamuisin. Kulmakarvoja ei saa kastella vuorokauteen käsittelystä. Myös saunomista ja runsasta hikoilua kannattaa välttää vuorokauden ajan. Nämä voivat muuten heikentää taivutuksen pysyvyyteen. Käsittelyn voi uusia aikaisintaan 6 viikon kuluttua. Koska aineet kuivattavat karvoja, liian usein tehty käsittely voi vahingoittaa niitä.

Yumi brows yumi lashes ennen ja jälkeen kulmien laminointi ripsien kestotaivutus
Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus

Jos sinulla on kysyttävää kulmien laminoinnista, voit laittaa minulle viestiä sähköpostiin tai puhelimeen. Vastaan mielelläni kysymyksiisi. LEMPIssä on käytössä YUMI Brows.

Muista olla lempeä itsellesi!

Terkuin, Heidi <3

Varaa aika tästä.

P. S. Lisää ennen ja jälkeen kuvia hoidoista sekä vinkkejä ihonhoitoon löydät LEMPIn Instagram-sivuilta. Klikkaa Instagram-profiiliin.

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit