Hoitola Lempi & Spa

Joulun pakettihoidot – Lahjakortti hemmotteluun

joululahja, SKY-kosmetologi, lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun on toivottu ja haluttu lahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Nyt erityisesti moni kaipaa rauhoittumista ja hemmottelua raskaan syksyn jälkeen.

Räätälöin aina jouluksi LEMPIssä muutamia pakettihoitoja, jotka ovat ostettavissa ainoastaan joulun ajan. Toki LEMPIstä ostetaan paljon lahjakortteja myös suosituimpiin hoitoihin esim. jalkahoito, LEMPIn kasvohoito (täydellinen kasvohoito) ja kuumakivihieronta.

Tänä jouluna halusi yhdistää jokaiseen hoitopakettiin niin hoidollista kuin hemmotteluakin ja jokainen paketti sisältää LEMPIn suosituimpia hoitoja. Tässä hoitojen sisällöt avattuina:

Lempeän olon hoitopaketti (kesto 120 min, 149 €)

Lempeän olon hoitopaketti on kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa hoidetaan kehoa ja mieltä päästä varpaisiin.

Hoito sisältää LEMPIn kasvohoidon, kuorinnan ja parafiininaamion käsille ja jaloille. LEMPIn kasvohoito (täydellinen kasvohoito) suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen ihon tarpeiden mukaan. Sisältää myös kasvohieronnan kattaen pään ja niskan yläosan alueet. Kuorinta pehmentää pakkasen kuivattamia karheita käsiä ja jalkoja. Parafiininaamio taas kosteuttaa tehokkaasti sekä lämmittää lempeästi.

LEMPI spa HotStone kuumakivihieronta selälle & Anti-age kasvohieronta (90 min, 83 €)

Kuumakivihieronnassa hieronta tehdään lämmitetyillä basalttikivillä. Lämpö siirtyy hieronnan aikana kivistä kudoksiin ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Lämmöllä on myös syvärentouttava ja kipua lievittävä vaikutus.

Anti-age kasvohieronta on kasvojen lihaksia kohottava ja rentouttava hieronta. Hieronnan lisäksi hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehoampullin, naamion ja loppuvoiteen.

Tässä hoitopaketissa yhdistyvät LEMPIn kaksi suosituinta hoitoa.

LEMPI spa Aroma jalkahoito & rentouttava päähieronta (kesto 90 min, 69 €)

LEMPI spa Aroma jalkahoito tarjoaa lempeää hemmottelua väsyneille jaloille. Hoito sisältää suolakylvyn jaloille eteerisillä öljyillä, jalkojen raspauksen, kynsien viilauksen ja siistimisen, pidempi aromaterapeuttinen jalkahieronta. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan mieltymysten mukaan.

LEMPIn rentouttava päähieronta auttaa rentouttamaan jännittyneitä purentalihaksia. Hieronnassa käsitellään pään lisäksi kasvojen ja kaulan alueen lihaksia. Erinomainen hieronta stressaantuneelle.

Sähköinen lahjakortti tai hoitolasta ostettu lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin sähköisesti tästä tai hakea lahjakortin hoitolasta. Huomioi, että sähköisen lahjakortin voi ostaa ainoastaan summalle. Lahjakortin voi käyttää palvelujen lisäksi myös tuoteostoihin. Jouluna ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, joten lahjan saajalla on hyvin aikaa käyttää lahjansa.

Jos tulet lahjakorttiostoksille hoitolaan, voit varata erikseen ajan ostoksille nettiajanvarauksen kohdasta Muut kauneuspalvelut tai voit laittaa viestiä tai soittaa, niin sovitaan sopiva aika ostoksille.

Oikein mukavaa ja lempeää joulun odotusta!

T. Heidi LEMPIstä

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit