Hoitola Lempi & Spa

Esittelyssä LEMPIn uutuushoito ja joulunajan pakettihoidot

LEMPIssä on joulunajan mahdollista varata aika tai ostaa lahjaksi hemmottelua kahteen erikoishoitopakettiin. Toinen hoitopaketeista on uusi hoito LEMPIssä, joka lanseerattiin syksyn asiakasillassa ja yksi onnekas pääsi heti nauttimaan hoidosta illan päätteeksi. Tämä hoito on Bernard Cassieren Suklaahoito kasvoille.

Bernard Cassiere toi ensimmäisenä Suklaahoidon markkinoille ja hoito on edelleen ainut, joka sisältää aitoa syötävää suklaata. Nam! Hemmottelun lisäksi Suklaahoito poistaa stressiä ja auttaa suojaamaan ihoa ilmansaasteiden vaikutuksilta. Jo pelkkä suklaan tuoksu saa kehon voimaan paremmin, kun endorfiini alkaa vaikuttamaan.

Hoito tehdään kasvoille. Iho kuoritaan aitoja kaakaopavun kuoria sisältävällä kuorinnalla. Tuotteella voidaan kuoria myös ilman hankausta herkempikin iho. Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula, decolté ja niska-hartiaseutu hierotaan lämpimällä kaakaovoilla. Hieronnan jälkeen iholle levitetään ravitsevaa kaakaopapunektaria ja tämän jälkeen kasvoille levitetään aitoa 64% suklaata sisältävä naamio. Ja tämä naamio on aitoa syötävää suklaata, jota saa halutessaan maistella hoidon aikana. Naamion jälkeen iholle levitetään loppuvoiteeksi kosteuttava ja ihoa suojaava suklaavoide.

Asiakkaani, joka pääsi hoidon kokemaan asiakasillassa kommentoi Suklaahoitoa:”Hoidon aikana suklaa tuoksui miellyttävästi. Kaakaopavun rouheet tuntuivat miellyttävältä iholla ja lämminsuklaa helli. Hoidon jälkeen iho tuntui pehmeältä ja kuivuuskin oli poissa. Vielä nyt kolmen viikon jälkeenkin iho on pehmeä. Suosittelen kaikille suklaan ystäville ja kuivaihoisille. Suklaanaamiota voi myös syödä.”

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Helppo ostaa lahjaksi kenelle tahansa! Tässä hoidossa suklaasta saa todella nauttia ilman sokerin pöhöttävää vaikutusta.

Toinen pakettihoto on LEMPIn Lempeää lämpöä -paketti, joka sisältää HotStone-hieronnan selälle eli kuumakivihieronnan selälle ja lisäksi jalkojen kuorinnan ja parafiininaamion jaloille. Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä laavakivillä. Kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihakseen, jolloin hoito on erittäin rentouttava sekä lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä ja kipuja. Jalkojen kuorinta tehdään ihoa tehokkaasti pehmentävällä ja kuorivalla Bernard Cassieren Hunajasokeri-kuorinnalla. Lämmin parafiininaamio kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja halkeilevia kantapäitä sekä lievittää myös jalkaterän alueen kipuja lämmön vaikutuksesta. Parafiinihoitoa käytetään paljon esim. reumaatikkojen nivelkipujen hoidossa.

kuumakivihieronta selälle lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä ja -kipuja

Joulunajan pakettihoidot:

  • Suklaahoito manikyyrillä/käsihoidolla (sis. Lakkauksen halutessasi) 120 €
  • Lempeää lämpöä -hoitopaketti (HotStone-hieronta selälle e ja lisäksi jalkojen kuorinta sekä parafiininaamion jaloille 70 €

Joulun pakettihoidot ovat ostettavissa vain 22.12. asti.

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit