Hoitola Lempi & Spa

Tunnelmia avajaisista

Ihanasti ihmisiä saapui paikalle tutustumaan LEMPIn tiloihin ja palveluihin. Kiire meinasi loppumetreillä tulla, mutta hyvin saatiin kaikki valmiiksi ennen vieraita. Ja jotta kaikki ei olisi ollut niin helppoa, piti tietysti olla pientä haastettakin päivässä; nimittäin maksukorttipäätteen yhteyksien kanssa oli ongelmia. Ihanasti kuitenkin kaikki olivat asian suhteen kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä.

Olen mykistynyt ja otettu avajaispäivänä saaduista onnitteluista. Niitä tuli paljon myös niiltä, jotka eivät päässeet avajaisiin osallistumaan. Aivan ihania kukkia ja kuohuvaa tuotiin onnittelujen kera.

Lempi Spa&hoitola, kauneushoitola Lempi, hoitola Lempi, kauneushoitola turku, avajaiset, kiitollisuus

Mielettömästi kiitoksia kaikille osallistuneille ja eirtyisesti läheisilleni sekä ystäville, jotka auttoivat avajaisten valmisteluissa! <3 <3

Subscribe
Notify of
guest
0
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit