Heidi Ranta

LEMPISSÄ SINUA PALVELEE ALAN AMMATTILAINEN

Heippa!

Olen Heidi ja toimin yrittäjänä LEMPI spa & hoitolassa. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, jalkahoidon at ja hierontaterapeutti. LEMPIstä löydät kattavat kauneudenhoitopalvelut, terveyttä edistävät jalkahoitopalvelut ja rentouttavat hieronta- ja spa-palvelut.

Pitkäaikainen unelmani on ollut oma yritys intohimoni eli kauneudenhoidon parissa. Nautin työssäni erityisesti asiakkaiden ongelmissa auttamisesta ja hyvän olon tuomisesta. Pienillä asioilla on merkitystä siinä, miten koemme itsemme kauniiksi ja hyväksytyksi. Lisäksi tänä kiireisenä ja hektisenä aikana haluan tarjota lempeän levähdyspaikan hoitojeni parissa.

Minulla on usean vuoden kokemus kosmetologin työstä yrittäjänä sekä palkkatyöläisenä. Olen toiminut myös diabeetikoiden jalkahoitajana Kaarinan terveyskeskuksessa ja ollut osana kehittämässä Haavatyöryhmää. Sairaanhoitajana olen toiminut yli kymmennen vuotta ja toimin edelleen sydänpotilaiden parissa.

Koska olen itsekin tuoksuyliherkkä ja kärsin ajoittain migreenistä, hoidoissa käyttämäni tuotteet ovat hyvin miedosti tuoksuvia tai tuoksuttomia.

Heidi Ranta, sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, jalkahoidon at, hierontaterapeutti