Hoitola Lempi & Spa

Lempeän kauneuden ja rentoutumisen koti Turun Kärsämäessä

Moikka! Kiva nähdä sinut täällä. LEMPI spa & hoitola sijaitsee idyllisellä ja keskeisellä paikalla Turun Kärsämäessä. Tarjoamme sinulle monipuoliset kauneuspalvelut rauhallisessa ympäristössä, jossa on mukavaa hengähtää arjen kiireen keskellä. LEMPIssä sinua palvelevat Heidi Ranta (sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, jalkahoitaja ja hierontaterapeutti) ja Saija Nieminen (SKY-kosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko). Tutustu paremmin meihin LEMPIn tiimi-osiosta.
Olet lempeästi tervetullut!

Heidi Ranta

Ajankohtaista

Alkuvuosi tuo muutoksia LEMPIn toimintaan. Saija lopettaa työnsä LEMPIssä ja on viimeistä päivää LEMPIssä 15.1. Saijan jäädessä pois LEMPIn palveluista poistuvat ainakin toistaiseksi kynsipalvelut ja ripsipidennykset. Heidin toiminta LEMPIssä jatkuu normaalisti. Saija kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitaan ihanista kohtaamisista ja Heidiä unelma-ammttinsa löytymisestä.

Uusin ihanuus hoitopaketeissa on LUMOUDU HETKESTÄ -hoitokokonaisuus. Tämä lempeä hoito hellii niin ihoa, kehoa kuin mieltäkin. Hoito alkaa lämmittävällä jalkakylvyllä ja lempeällä luomu-yrttiteellä. Jalat saavat pehmentävän kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Hoidon viimeistelee mieltä rentouttava ja ihoa hoitava kasvohoito, joka sisältää pitkän hieronnan kasvoille ja decoltélle. Hoidon kesto 90 min.

Ylempi näkyy vain isoilla näytöillä ja alemmat kortit näkyvät sekä tabletissa että mobiilissa. Tämä teksti ei näy sivuilla, koska on piilotettu.

up-btn